Shopping cart
€0.00

“Hoe proef ik whisky? Welke wijn past bij welk gerecht? Hoe ontstaat de rokerige geur in whisky? Waarom slurpen mensen bij het wijnproeven? Wat is mijn smaak? Met welke wijn begin ik het diner? Waarom hangen er tranen aan mijn whiskyglas?”

Laat je inspireren en kom langs op één van onze proeverijen in het centrum van Utrecht! Ontdek samen met “De Kwestie” de vele karakters in de werelden van Wijn & Whisky

Aanmelden kan door ons een mail te sturen naar info@kwestievansmaak.nl met datum, naam proeverij en het totaal aantal personen die je wil inschrijven.

In deze tijden van corona is alles anders. Door de maatregelen hebben we al onze proeverijen moeten annuleren. Om jullie toch een leuke avond te bezorgen, hebben we twee whiskyproeverijen opgenomen en online beschikbaar gesteld. Met een proefpakket van 5 verschillende whisky’s kun je op eigen gelegenheid, en bijvoorbeeld ook met vrienden op afstand, deze proeverijen volgen. Meer informatie over de proeverijen is te lezen via de links hieronder:

 

Zaterdag 27 november van 13:00 – 17:00 uur (vrije inloop).

(Vooralsnog geannuleerd wegens de beperkende maatregelen rondom het corona virus)

Wijnmakersfestival “Ontmoet de Wijnmaker”

Ontmoet onze bevriende wijnmakers van onze eigen importen uit o.a. Duitsland (Becker-Landgraf uit Rheinhessen en Rudi Rüttger uit de Pfalz), Oostenrijk (Artisan Wines uit Burgenland), Portugal en Italië proef hun wijnen en luister naar hun inspirerende verhalen.

Wijn en whiskyhandel Kwestie van Smaak in het centrum van Utrecht heeft een zeer bijzonder assortiment aan wijnen en whisky’s in elke prijsklasse. Zorgvuldig samengesteld door vinoloog & liquorist Alexander van der Linden.