Shopping cart
€0.00

Bunnahabhain vissersboot Whisky vaten

BUNNAHABHAIN vissersboot whisky vaten

Bunnahabhain heeft de lancering aangekondigd van Hogshead 733, een samenwerking met de hedendaagse kunstenaars Maxime Berthou en Mark Požlep voor de productie van de eerste whisky ooit afgewerkt in vaten gemaakt van een voormalige vissersboot.

De twee mannen zijn begonnen aan een epische 733 mijls zeiltocht op volle zee van Trebeurden in Bretagne naar de Bunnahabhain distilleerderij op Islay. Geïnspireerd door avontuur, vakmanschap en hun liefde voor whisky, hebben Maxime en Mark de laatste twee jaar gewerkt aan het herstellen van een houten, Bretons vissersvaartuig uit 1941.

Doordrenkt met avonturen en het zoute zeewater, zal de eiken boot worden ontmanteld en zorgvuldig vervaardigd worden tot handgemaakte whiskey vaten.

Bunnahabhain is doordrenkt van maritieme geschiedenis. Het iconische whiskymerk heeft al generaties lang mensen geïnspireerd met zijn maritieme verhalen.

De Bunnahabhain vissersboot whisky vaten zullen worden gevuld, afgewerkt en gebotteld en verkocht worden als Bunnahabhain Hogshead 733. Hopelijk kunnen wij van Kwestie van Smaak onze hand leggen op een paar van deze flessen!

Anders nog altijd keus uit onze andere Bunnahabhain Whisky’s:

Nieuws

Laat een reactie achter

Vorig blogbericht
GORDON & MACPHAIL 75 jaar oude Mortlach Whisky
Volgend blogbericht
Nieuws September