Whisky Tasting Festival met Kwestie van Smaak

Whisky Tasting Festival zaterdag 27 augustus

Op 27 augustus staan wij op het WTF – whiskyfestival in Kantien Utrecht met een aantal geweldige whisky’s van The Ultimate serie van Van Wees Holland daarnaast staan we ook met bottelingen van Edradour, Benromach, Arran en Wolfburn! Bekijk de link voor meer informatie over The Ultimate en om je in te schrijven voor het festival. Continue reading

Nieuws april

Nieuws april & Proeverijen bij Kwestie van Smaak

De dagen worden langer en het is steeds vaker terrasweer. Op een terrasje het goede wijntje of drankje bestellen? Hoog tijd om je wijn, whisky, gin en bier-kennis op te frissen. Dat kan tijdens één van onze proeverijen bij ons in de slijterij. Dus wil je een goed glas neerzetten voor je familie en vrienden dit voorjaar of zomer? Kom dan bijvoorbeeld naar een van onze wijncursussen, whisky- of ginproeverijen.  Klik verder voor onze volledige agenda.

Continue reading

Kerst, Whisky, Champagne en wijn bij Kwestie van Smaak

De Kerst komt er aan

De Kerst komt er aan…

Het is alweer december en de kerst komt er weer aan en als je het mij vraagt is dat de mooiste tijd van het jaar. De lekkerste wijnen komen op tafel, fantastische whisky’s worden gedeeld en als klap op de vuurpijl zal de champagne rijkelijk vloeien. Wat wil je nog meer?
Continue reading

Nieuws November

Nieuws november & Proeverijen bij Kwestie van Smaak

Met nachten die steeds langer worden en naderende feestdagen wordt het hoog tijd om je wijn, whisky, gin en bier-kennis op te frissen. Dat kan tijdens één van onze proeverijen bij ons in de slijterij. Dus wil je een goed glas neerzetten voor je familie en vrienden deze winter? Kom dan bijvoorbeeld naar de: Wijnproeverij “Proef Spanje” , Gin & Tonic proeverij, Bierproeverij “Proef Utrecht en omstreken”, Whiskyproeverij “Whisky & Food”, Wijn & Amuses proeverij, de Champagne VS Cava proeverij  en veel meer. Klik verder voor onze volledige agenda.
Continue reading