Shopping cart
€0.00

Kerstpakketten

— verwenmomenten tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen staan familie, gezelligheid, en verwennen centraal. Lekker eten en drinken horen daar als vanzelfsprekend bij. Wat is dan een beter kerstcadeau dan een bijzondere wijn of exclusieve whisky?

Door onze directe samenwerking met producenten en kleine leveranciers, hebben wij in elke prijscategorie iets bijzonders te bieden. We kunnen verwenpakketten samenstellen waarin we wijn of whisky combineren met lokale producten zoals bijvoorbeeld chocolade van Mesjokke. Een proeverij cadeau geven of organiseren als gezamenlijke activiteit behoort ook tot de mogelijkheden. Doe hieronder meer inspiratie op of laat je door ons adviseren over een gepaste attentie om je werknemers en zakenrelaties mee te verrassen.

Wijn

Als kerstcadeau wil je natuurlijk niet een 13 in een dozijn wijn ontvangen. Omdat we een aantal wijnhuizen zelf importeren, kunnen we een ruime keus bieden aan unieke en verrassende wijnen. Denk bijvoorbeeld aan elegante witte wijnen en complexe spätburgunders uit Duitsland, vol wit en rood uit de Rioja, of de door ons zelf samengestelde wijn Ilumo.

Daarnaast beschikken we over een bijzonder assortiment exclusieve (bewaar)wijnen. Denk bijvoorbeeld aan een Bourgogne van Meo-Camuzet, een champagne van de Venoge, of een stevige Bordeaux. Tot slot hebben we altijd een wisselend assortiment (zeldzame) oudere wijnen, afkomstig van uit privé verzamelingen of van prestigieuze wijnhuizen.

Whisky

Onze collectie whisky’s bestaat met name uit kleinere destilleerderijen en onafhankelijke bottelaars. Binnen elk budget en elke smaakstijl kunnen we daardoor iets unieks aanbieden.

Zoek je een persoonlijker en avontuurlijker cadeau? We kunnen een cadeaupakketten samenstellen met samples van verschillende whisky’s. Een setje samples kan bijvoorbeeld bestaan uit een aantal whisky’s met een verschillende smaakstijl, whisky’s uit een bepaald gebied, of whisky’s in een thema naar keuze. Wij vullen deze samples zelf af, waardoor we niet gelimiteerd zijn door het aanbod van destilleerderijen.

Proeverijen

Het jaar afsluiten, of juist beginnen, met een proeverij als team uitje is natuurlijk bijzonder feestelijk. Wij organiseren wijn- en whiskyproeverijen op maat, maar denk ook aan een bierproeverij, of een bubbelsproeverij om het nieuwe jaar goed in te luiden. Bekijk hier onze mogelijkheden voor zakelijke proeverijen.

Contact

Wilt u meer informatie, verschillende mogelijkheden en uw wensen bespreken, of langskomen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem dan contact met ons op door te mailen naar info@kwestievansmaak.nl