Shopping cart
€0.00

Zoekt u bijzondere wijnen voor op uw wijnkaart, juist betaalbare wijnen voor uw café, of een selectie van exclusieve whisky’s. In al deze gevallen en meer, bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben inmiddels bijna 10 jaar ervaring met het beleveren van horeca. Zowel grote als kleine klanten zijn welkom; wij werken namelijk niet met minimale bestelhoeveelheden. Op dit moment hebben wij zo’n 15 horecaklanten waar wij met plezier mee samenwerken, van hotel, tot restaurant, café, en kookclub. We denken graag met u mee over passende wijnen (en sterk) voor uw horecaconcept.

Waarin onderscheidt Kwestie van Smaak zich als horecaleverancier?

 

Eigen Import
Door rechtstreekse import bieden we u exclusieve wijnen en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor heeft u een originele wijnkaart en een goede marge waarmee u zich kunt onderscheiden van andere horeca.

Horeca labels
Naast onze importen kunnen we, door samenwerking met een andere importeur, een selectie van onze wijnen aanbieden met exclusieve horeca labels.

Meer dan wijn
Daarnaast leveren wij port, dessertwijnen, en gedestilleerd. Met name ons assortiment aan exclusieve whisky, jenever, gin, en rum is erg uitgebreid en gespecialiseerd. Wederom een mooie kans om u te onderscheiden.

Hoog service niveau
Wij onderscheiden ons met deskundig wijnadvies, gratis proefmogelijkheden, duidelijke communicatie, en flexibele bezorgmomenten.

Proeverijen voor personeel
Kennis is macht , daarom bieden we kosteloos proeverijen aan om het kennisniveau van uw personeel over wijn en gedestilleerd omhoog te brengen. Hierdoor kan het team de gast goed en met zelfvertrouwen adviseren. Dit bevordert de verkopen is onze ervaring.

Contact

Wilt u meer informatie, langskomen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, of onze horeca prijscourant aanvragen, neem dan contact met ons op door te mailen naar info@kwestievansmaak.nl