Shopping cart
€0.00

Proefpakket Online Whisky Proeverij “The wood makes the Whisky”

35.00

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Het was laatst in het nieuws dat steeds meer thuiswerkers last krijgen van spanningsklachten. Om dit te verlichten heeft Kwestie van Smaak de ‘Quarantine Sessions’ in het leven geroepen. Online interactieve proefsessies. De eerste session was op vrijdag 17 april 2020.

Koop het proefpakket en beleef de proeverij in je eigen tijd via ons YouTube kanaal:

De eerste Quarantine Session heeft als thema ‘The Wood Makes the Whisky’. De meeste whisky’s hebben houtrijping gehad op sherryvaten of bourbonvaten, maar daarnaast zijn er ook andere alternatieven zoals port-, rum- of wijnvaten. Tijdens de proeverij krijg je vijf verschillende whisky’s te proeven. Daarnaast bestaat het pakket uit een officiële Kwestie van Smaak proeflijst, een pipet voor de cask strenght whisky’s en een kleine verrassing. De kosten zijn €35,- per proefpakket en te bestellen in de webshop, ook is het mogelijk om een proefpakket aan te schaffen in de winkel.

Tijdens de onlineproeverij neemt Alexander je mee naar de verschillende distilleerderijen met korte filmpjes van de producenten of importeur. Vooraf, achteraf en tussen de te proeven whisky’s door zal DJ Popta jullie voorzien van heerlijke muziek.

De proeverij is toegankelijk voor personen boven de 18 jaar. Heb je geen whiskyervaring? Geen probleem! Het begin van de proeverij legt Alexander de basisbeginselen uit van het proeven van whisky.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Proefpakket Online Whisky Proeverij “The wood makes the Whisky”” te beoordelen