Shopping cart
€0.00

Proefpakket Online Whisky Proeverij “Whisky’s of the World”

35.00

Na het succes van de eerste editie van de Quarantine Sessions, volgde op vrijdag 15 mei 2020 de tweede editie. Ook dit keer een interactieve online whiskyproeverij met muziek van DJ Popta. Het werd wederom weer een leerzame en vooral leuke proeverij, een avondje uit maar dan thuis.

Uitverkocht

Categorieën: ,

Beschrijving

Het thema wat we behandelen is ‘Whisky’s of the World’. Ontdek op deze wereldreis diverse vernieuwende en klassieke whiskylanden. Tijdens de proeverij krijg je vijf verschillende whisky’s te proeven. Daarnaast bestaat het pakket uit een officiële Kwestie-van-Smaakproeflijst, een pipet voor de cask strength whisky’s en een kleine verrassing.

Tijdens de onlineproeverij neemt Alexander je mee naar de verschillende distilleerderijen met korte filmpjes van de producenten of importeur. Vooraf, achteraf en tussen de te proeven whisky’s door zal DJ Popta jullie voorzien van heerlijke muziek.

De proeverij is toegankelijk voor personen boven de 18 jaar. Heb je geen whiskyervaring? Geen probleem! Het begin van de proeverij legt Alexander de basisbeginselen uit van het proeven van whisky.

De proeverij is via ons YouTube kanaal te volgen, klik op onderstaande link:

https://www.youtube.com/channel/UCRC6H6nXe0dK48fWw_Cr0lw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Proefpakket Online Whisky Proeverij “Whisky’s of the World”” te beoordelen