Beschrijving
De Stardust wordt gemaakt met maar liefst 50% cacao. Dit zorgt voor een frisse fruitige toon, een licht geroosterde aroma, en een hint van karamel. Ook hebben ze een snufje zeezout toegevoegd, wat zorgt voor een heerlijk ziltige nasmaak.
Mesjokke chocolade wordt gemaakt door de Utrechters van The Chocolate Explorers. Kwaliteit, maar ook eerlijke behandeling en betaling van de boeren staat bij hen voorop. Voor meer info, zie https://www.choxplore.nl/
Smaakprofiel: fruitig, karamel, hint van zout
Cacao: 50% Trinitario
Herkomst: Akesson’s, Sambirano vallei, Madagaskar
Roast: 10’ 135°, 20’ 120°
Cacaoboter: biologische, gedeodoriseerde cacaoboter uit de Domincaanse Republiek
Suiker: biologische, ongeraffineerde muscovadosuiker uit Mauritius
Inhoud: 80 gram
Allergenen: lactose
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.