Shopping cart
€0.00
Aanbieding!

Brothers in Wine Proeftas

49.70 40.95

Beschrijving

De wijnen van Brothers in Wine zijn veelzijdig, ze lenen zicht uitstekend voor een bbq om de zomer mee af te sluiten maar zijn ook lekker verwarmend op een van de eerste echte herfstdagen. Daarom in september een proeftas van Brothers in Wine, met daarin een wijn voor elk weertype! Natuurlijk tegen een vriendelijk prijsje en verkrijgbaar in zowel de winkel als de webshop. Heerlijk genieten!

Het proefpakket bevat de volgende wijnen:

1x Brothers in Wine Vermentino

1x Brothers in Wine Negroamaro

2x Brothers in Wine Nero di Troia

1x Brothers in Wine Primitivo

1x Brothers in Wine Rosso di Salento

1x Kwestie van Smaak wijntas

 

Over Brothers in Wine

Brothers in Wine is het familieproject van de Rocca Wine Company, een echt familiebedrijf dat al meerdere generaties hun tradities en passie voor wijn doorgeeft aan de nieuwe generatie. Het bedrijf wordt geleid door vier broers, Paolo, Marco, Luca, en Matteo (de vierde generatie). Emanuele en Vittoria, uit de jongste generatie wijnmakers, hebben dit nieuwe label opgezet, dat op meerdere manieren verwijst naar familie, broers, en samenzijn: “Ook door samen wijn te drinken, voel je je als broers van elkaar.”

Voor hun wijnen hebben ze met opzet autochtone druiven uit Puglia geselecteerd, omdat deze het best de terroir van de regio en hun traditie van wijn maken representeren. De wijnen hebben een aansprekend karakter en worden getypeerd door zongerijpt fruit, fijne kruidige aroma’s, en een volle afdronk.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Brothers in Wine Proeftas” te beoordelen