Shopping cart
€0.00
Aanbieding!

Artisan Proeftas

64.80 55.50

Beschrijving

Het koppel Franz Schneider en Ulrike Schmied is de drijvende kracht achter Artisan Wines. Zij zien wijnmaken als ambacht en blijven daarom graag zelf in contole over de wijngaarden en vinificatie. Zowel bij het verbouwen van de druiven en tijdens de vinificatie gebruiken zij een combinatie van traditionele en moderne methoden.

Het proefpakket bevat de volgende wijnen:

1x Artisan Grüner Veltliner Pure

1x Artisan Welschriesling Pure

1x Artisan Blaufränkisch Alte Reben

1x Artisan Neusiedlersee DAC

1x Artisan Heideboden Rot

1x Artisan Heideboden Weiss

1x Kwestie van Smaak wijntas

 

Over Artisan

Ze bezitten een zevental wijngaarden rondom Halbturn. Dit ligt in Burgenland, tussen de Neusiedler See en de grens met Hongarije. Het terroir van de verschillende wijngaarden loopt erg uiteen: van zware kleigronden tot kiezelgronden, met verschillen in bezonning en in de intensiteit van de wind.

Duurzaamheid staat bij hen hoog in het vaandel. Belangrijk vinden zij kwaliteitsoptimalisatie, het voorkomen van plagen, en het minimaliseren van de belasting op het milieu. Zij bereiken dit met een uitgebalanceerde combinatie van biologische, mechanische, en chemische maatregelen. Deze mix van maatregelen minimaliseert de interferentie met de natuur en vermindert de CO2-uitstoot.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Artisan Proeftas” te beoordelen